reTalent – Campaign to connect talented refugees with potential sponsors and coaches

„Wie können wir talentierten Flüchtlingen helfen, dass Vereine und potentielle Sponsoren auf sie aufmerksam werden und sie gefördert werden?“ Diese Frage stellte sich eine Gruppe Studierender im UX Projekt 2019 unter der Leitung von Professorin Patricia Franzreb. Sie erstellten eine Image Kampagne und kurze Image Videos, die talentierte Flüchtlinge zeigen: einen Fußballer, eine Tänzerin und eine Malerin.

„How can we help talented refugees to attract attention of clubs and potential sponsors?“ This question was asked by a group of students in this semester’s UX project led by Professor Patricia Franzreb. The group created an image campaign and short image videos showing the vision of talented refugees: a footballer, a dancer and a painter.

• CourseUser Experience Project, IMUK 6
  • SemesterSummer Term 2019
  • LecturerProf. Patricia Franzreb
  • Created byJulijan Lukic, Pamela Pilot, Murat Dogan, Stefan Manjolovic, Phuong-Thanh Nguyen