IT Kongress Ulm/Neu-Ulm – Website Relaunch Layout 2

brandingdigital

In der Vorlesung Mediendesign 2 im Wintersemester 2018/19 haben Studierende des Studiengangs Informationsmanagement und Unternehmenskommunikation den Internetauftritt des IT Kongress neu gestaltet. Auf dem jährlich stattfindenden Kongress haben Entscheider, Anwender und IT-Profis die Möglichkeit sich mit Unternehmen über IT-Trends der Gegenwart und Zukunft auszutauschen. Der Website Relaunch hatte eine optimierte Kommunikation mit den Zielgruppen, ein responsives Design, eine neue Bildwelt und die Auffrischung des Corporate Designs im Fokus.

In the lecture Mediendesign 2 in the winter semester 2018/19 students of the study course Information Management and Corporate Communication have redesigned the website of the IT Congress. At the annual congress, decision-makers, users and IT professionals have the opportunity to exchange information with companies about current and future IT trends. The website relaunch focused on optimised communication with the target groups, a responsive design, a new visual world and a refreshing corporate design.

• CourseMedia Design II, IMUK 5
  • SemesterWinter Semester 2018/19