DRK Kreisverband Ulm e.V. – Imagefilm

audio-video

Studierende im Wahlfach Imagefilm haben unter der Leitung von Prof. Danny Franzreb verschiedene Imagefilme für das Deutsche Rote Kreuz Ulm konzipiert und produziert. Vorrangiges Ziel der Imagefilme war es, neue Unterstützer für das DRK zu finden und zum aktiven Engagement anzuregen. Die drei produzierten Filme werden seit Frühjahr 2019 beim DRK Ulm in verschiedenen Veranstaltungen und zur Eigenwerbung mit großem Erfolg eingesetzt.

Under the direction of Prof. Danny Franzreb, students in the elective subject image film have conceived and produced various image films for the German Red Cross Ulm. The primary aim of the image films was to find new supporters for the DRK and to encourage them to become actively involved. Since spring 2019, the three produced films have been used by the DRK Ulm in various events and for self-promotion with great success. The video shows one of the films produced.

• CourseWPF Imagefilm, IMUK
  • SemesterWinter Semester 2018/19
  • LecturerProf. Danny Franzreb
  • Customer / Project forDeutsches Rotes Kreuz Ulm e.V.
  • Created byVarious students
  • CourseWPF Imagefilm, IMUK
  • SemesterWinter Semester 2018/19
  • LecturerProf. Danny Franzreb
  • Customer / Project forDeutsches Rotes Kreuz Ulm e.V.
  • Created byVarious students